Monday, March 31, 2008

butterfly dalam stomach.

ok2.biarkan aku dengan rama-rama yang berada dalam perutku.































rama-rama ini degil.lagi mahu duduk dalam perutku.
benci ini rama-rama.
tak besar,tapi cukup menchuakkan diri ini.
lagi dengan dugaan yang tak perlulah saya stori sama lu orang.
biarkan aku.

















esok 1 april.
1 april sy ada meeting.
ahahahaha
bukan meetinglah.
interview.

berbisek.jangan cakab kuwat2.
































tak kesalah.insyaAllah saya cube bwat yang terbaek.
eventho ada masalah teknikal.

yang buwatkan saya down sehabesnye.

kan hazim kan?

bliau tahu segalanya.





















dan terima kaseh atas sokongan tak berbelah bahagi mr.hazim.
muah ;)




















yang pastinya,esok saya akan berdepan dengan pengalaman baru.
saya percaya semuanya di tangan
Yang Maha Esa.

Thursday, March 27, 2008

Rewind Hari Guru 2007

aku nak kongsi dengan korang sume kemeriahan hari guru 2007.memangla dah lameee dah lepas,tapi aku nak poyo jugak tak kire!!dahla form five 2007 yang organise,ofcorsla bangge kan?kan?

okay2,tayah banyak cerite,meh kenang balik hari guru 2007 yang pada hemat aku,sangatla meriah and happening.ecewaaah.tapi kesiyan,budak2 soutul jihad tak dapat nak rase kemeriahan tersebut oleh kerana mereka mempunyai pertandingan yang wallahualam aku tak amek tahu.huahuahuahuah!!.kesiyan hazim and the gang :D


ini adelah rupa dewan yang maseh belum dihiasi lagi.kire before la ni.






jeng3~inilah rupe dewan selepas betukar wajah!
ini adelah hasel kerja tangan dan kaki budak2 genesis 03.tepokla sket.ahahahah





antara pelakon belakang tabir.ni tengah siyapkan pintu gerbang yg dari daun tu kot [xsilap aku la] yg tesesat tu shahrul.and then tu munna,melah,lina ngan laila.saling tolong menolong tuu :)


hehe.ni pulak geng yang lukis keris TERBESAR di smap.ahahahaha.ala,yg psg kat tepi stage tu.xpuas hati ni.ak xde dalam gamba neh.dush.
ehem2,pemberitahuan: aku terlibat dlm
mewarna keris tu.harap maklum.haha :)







haa,yang ni,tukang2 iron skirting dewan.sempat lagi nak bergamba tu.hahaha rupenye ak ade dalam gamba ni.hee ;)





minah bunge.pedulikan yang bertudung hitam dan sedang memegang bunge pink itu.dimana sahaja beliau ade.agak ringan tulang.ahahahahah.kepoyoan :D






saje je kasi mamat2 neh inteprem lam blog aku.kelihatan pooket sodiq dan chiki yang ntah aku pon xtawu ape motif mereka ini sebenarnya.wawawa.anyways,good jobguys~!

beginilah rupa dewan serba indah pada pagi 16 jun 2007.budak2 ni sume xcukop tido.excited
punye pasal.ngan sebok nk final touch up dewan.betol x kengkawan?hehehh



yang nie part aku paling xsangke.and aku rase paling havoc and gamat dewan tu dibuatnye.budak putre menari sehh.ak mmg tabek spring sama diorang.aku nari pon keras kejung je weh.ahahahaha.i like this part!thumbs
up to the dancers!!




eheheheh.gambar ni ade motif.motif menggatal.nga3.eventhough budak2 soutul jihad xapat join,tp ak sempat gak amek gamba diorg kasik ucapan hari guru.waaah,kedua dari kiri tu,aku sangat kenal beliau!ahahahah ;)

psst: gamba neh aku snap tym pesembahan multimedia.hihie :D



barisan chegu2 smap yang sedang mendendangkan lagu KAMI GURU MALAYSIA.aku paling suke tengok cikgu razak.ehehehehehh.comel sungguh beliau.wee







budak2 putre begambar kenangan after hari guru yang sangat best and meriah,tp memenatkan.tapi menyeronokkan.tapi berbaloi.brape banyak tapiii daa?wakakakahaa,ni pulak barisan serikandi2 yang telah bertungkus lumus menjayakan hari guru dengan jayanya.ape?ingat putre je leh begamba?kitorang pon nak jugak.tapi ni pon ramai jugak segan2 nak begambar.cik keyla?ahahahaha.dimana ada kamera,disitu ade aku.lalalala~



saje mengabadikan kenangan bergambar kat depan dewan.ni semua lepas majlis tu dah habis.dalam pukul 2.30 ptg agaknya.tu semua minah2 yang sukekan kamera.tapi menyebok pulak si lutfi,sodiq ngan wani tuh.tapi tak kesalah,naseb muat nak sumbat diorang dalam kamera aku neh.agagagaga










aku rase sampai disini sahaja coretan aku kali ini.memangla tak banyak.sabarla dulu.adoyyyy yaii.but atleast terimbau jugak kenangan masa lalu kan?zaman muda2 dulu.agagagagaga.biarkan aku =)


dah,aku dah penat menaip dan merapu.yang pastinya,korang semua memang best!!! dan sempoi!! dan macam-macam adaaa!! aku rindu itu hari guru.wuuuu :)

apepun,aku tawu......
sememangnya aku telah banyak membantu dalam menjayakan hari guru ini.
sekian terima kasih :D










Wednesday, March 26, 2008

A brand new start

yeah.that's the topic.I mean,a brand new start for me in this blogger world.

Well,this isn't the first blog of mine,I do have one beforehand.ok ok.it's just the friendster blog.but who cares,still call it as a BLOG anyway.ha ha ha

Saye takdelah bagus sangat to write evrything fully in English,but I will try somehow.
and and and,mind you,i am not a goooood writer,for your information lah kan.hee =)

Okay,I'm done with my first post.

My next and forward post will be an absolute BLAST.
I walk with my words.

A very good day everyone! : )