Saturday, March 21, 2009

tak okay, faham.

i am not okay. please mr OKAY, be with me, so that i'm back to OKAY. argh.

sometimes, it doesn't turn out the way it used to be, aite?

KEMBALIKANLAH OKAY SAYA.

Thursday, March 19, 2009

angan angan bodoh.


aqilah rajin hey, aqilah rajin ow, aqilah rajin yah, aqilah rajin ewahh,
buat dictee hey, buat homework ow, buat latihan yah, buat resume ewahh,
tibe rajin hey, sangat amazing ow, harus dibangga yah, keyla rajin ewahh,
pastu bising hey, cite kat blog ow, padahal satu latihan yah, poyo royo ewahh.

sukela hati okeee. aku rase ini adalah pencapaian yang hebat kerana kalau aku tengah holi holiday itu, seperti mintak maaflah nak buat homework. aahh hatiku gumbira sekali. dua kali. tiga kali. berkali kali. nyeheh


boleh tak nak story addicted to song lagi? kali ini dengan addictednye aku kepada satu lagu ni, adelah sehingga aku terase nak ade seorang SUGARDADDY. oke aku tahu ianya kedengaran bodoh. bodohnye hahaha.

eh betolla. macam best je ade sugardaddy hmm. kan? kannn?

*mule berangan*

konon that sugardaddy tu cakap gini kat aku ; i said you can have whatever you like, i said you can have whatever you likeeee,

wahlawei *mate blingbling*




apepon, baek aku berhenti sebelum kene bunuh oleh seseorang.

bye.

Monday, March 16, 2009

the fact that i love cute babies.


semalam aku tengah browse browse video baby cumel cumel tau. aku memang ade habit suke bayi cumel dan cumel dan cumel serta cute. tibe-tibe terjumpe klip ni. sile menekan dan menonton,




ahaaaa bapaklaa cuteeee budak budak ituuu. mimik muke neutral gile hahahah. dengan accent british lagi, ish caer seott. gerammmm tahuu. geram geram geramm

video ni teros buat mak bapak budak tu femes! gilaaa okee. tak caye pergi youtube patu type 'charlie' and banyakla result kuar. dengan interview-interview family british boy itu apa suma adaa.

yang tak boleh blah nye aku jumpe banyak video yang konon-konon nak tiru. and this one i guess the funniest of all la. hahaha sengal gile nak tiru,

name video ni 'charlie bit me - 15 years later..'







maybe after this ade orang nak buat 'charlie bit my finger-40 years later' but this time die tak menjerit sebab gigi dah takde.


haha.



stacks on deck, patron on ice.


as usual during my hols i would just stay at home, doing nothing. although i do have those nightmare-of-the-schoolkid, HOMEWORK, i couldn't help but live happily as if those H word didn't exist hahaha

as back in college the wireless is OMG sucks to death, i cant even download all kind of song i wanted to, so this is the best time la people. back home and facing internet for like 24/7. (anyhow my beauty sleep is much precious okay ngahngah) well recently i've downloaded all the back to back hitz from gorillaz. very very cool i tell yah. i suke sangat tau u alllll

but this one song, alamak. i freaking love the lyrics and it kinda suits me man. Haha. rahsiela why kan. not gonna tell you why bwek bwekk

Oh,hey I've been travelin' on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone, dead and gone…
And ooh, hey, I ve been travelin' on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone, dead and gone… dead and,

dead and gone-T.I featuring justin timberlake

aha i suke sukee. sukeee. seriously lah, the old me is dead and gone. nomore naive nomore innocent. ehcewah.

and then there's another one quite like my new obsession. (i'm soo obsolete pardon me everyone) WONDERGIRLS!! HAHAHAHA OMG I WANT THAT BODY AND THAT CUTENESS OF THE DANCE. arghh.

if my friend hate that wondergirls just because of her boyfriend loves to see them dance, here's something for hazim.

DON'T I REPEAT DON'T WATCH THAT VIDEO CLIP, WOULD YOU PLEASE? BERANILAHHHHH GRRRRR


see, told ya the old me is dead and gone muhuaahahaaa


bye.

Sunday, March 15, 2009

mintak maaf blog, taknak kawan u.


tuan punya blog cuti lagi. kali ini cutinya berjumlah 10 hari, same dengan bebudok sekolah. aku memang asal cuti je, mesti ikot budok sekolah, asal ikot budok sekolah je, mesti cuti. tapi tolong sikit yeee, aku punye life tak macam budok sekolah makaseh.

YES I TAK SUKE YOU ALL CAKAP I BUDAK SEKOLAH WALAUPUN SECARE FIZiKALNYE, YA.

kasihan kau blog. aku sudah malas nak menghapdate hapdate walopon sememangnye aku memang sentiase ade cite. almaklumlah mulut tak reti nak duduk diam wakwakwak

i dah lame tak letak gambar la pulak. terase nak letak sedikit dua dikit bole? HMMMM

seorang bayi cumil.

eh, ini bukan adek aku, mahupun aku time kecik-kecik dedolu. ini adalah BAKAL ADIK IPAR I. hahaha sukela hatiiiii nak letak ponnnn. adik hazim ni cumel sangat mengingatkan kepada diri sendiri la pule. ahah terperasan,

oh, fieqa tag aku haritu, macam best, jom jom buat.

1)Go to your photos folder in your computer.
2)Go to the 6th folder of photos.

3)Go to the 6th picture in that folder.

4)Put the picture on your blog and description of it.

5)Invite six friends to join the challenge.

6)Link them in your blog and let them know they have been challenged.


ini dia. TADAAAA PAPAAA RARAAAA....!!

gambar pertama

gambar atas adelah gambar yang diamek depan central market. dua hari pas keputusan SPM 2007 keluar. 2007 ye tuang-tuang puang puang. entah apesal nak amek gambar kaki aku pon tak paham. mungkin selepas ini lambang kaki kaki ni jadi logo sukan komanwel. mari berharap.

gambar kedua

saje suke suke nak letak dua gambar. biarlah weh. ini hari pink sedunia. diorang tiruuuuuu aku pakai baju warne pink. tak aci! tak aci!

abaikan aku meracau sekejap. oke normal balek. aummmm



this is plain boring. i totally hate the part to tag tag people back. dengan ini i give the honour of the tag tu,
1. queen elizabeth
2. sultan perak
3. sultan kelantan
4. pemegang mohor besar diraja yang salu on air nak umum puase tuh.


SIAP! bau mee kari mak aku dah menusuk rongga idong kembangku.

bye.