Monday, September 7, 2009

Penatlah Fikir Tajuk Post. Jadi Inile Tajuknye.


Salam alaik.

Alhamdulillah. Sedar tak sedar dah masuk hari ke 17 kita Ramadan. Pejam celik, pejam celik, dah 17 hari dah puasa. Cepat betul masa berlalu, kan? Kadang bila tengah khusyuk membuang air, sedar tak sedar dah 25 minit kita spend masa dalam bilik termenung (jamban) memikirkan masa depan. Cepat sungguh masa berlalu meninggalkan kita. Eh busuk gila contoh aku bagi. Aku memang tak boleh betullah kalau bab bab nak serius ni. Mesti tak jadi. Choyyy



Harini takde bende spesial yang aku buat. Sume tak spesial pon. Weh aku tak guna bad words ok. Memang kalau dalam french nak cakap 'special' sebut die 'spe-si-al'
Rite, whatever.


Aku tau korang mesti nak korek pasal aku dengan mr boyfriend kan? Elelele ngaku je lah. Wahaha poyos giles. Macam orang kesah je. Weh perasan la kau, aqilah. Please ah weh, please., kateku kepada diri sendiri. Well, so far so good. Kitorang ok ok sajah. Mr boyfriend tengah cuti. Balik malaysia. That's why tak heran sangat internet ni. If not dulu every saat every minute pun aku nak mengadap laptop. Tidur pun aku on laptop on ym semate-mate nak dengar buzz. Aku dengar buzz je boleh terjage tahu. Be it pukul 3 pagi pun. Iye weh nak bagitahu betapa rindunya I kat mr boyfriend dan sanggupnya I menanti cehcehh. Aku taknak para pembaca aku muntah muntah and allllll my secrets admirers (perasan) aku bunuh diri. So sebelum pape baik aku stop cerita geli geli cenggini.


Cepatlah minggu ni habis. Aku dah penat mikirin video enggak siap siap lagi donk. And tak sabar tunggu weekend ni. Tak sabar gila serius tak sabar wehhh. Not gonna tell you right now na na na na.


Be patient. Be very patient. Byyyyyeeeeeeeee








1 comment:

shikin said...

yes,u beter b very-extra patient keyla!
huhu.