Friday, October 23, 2009

Kenal Tak Hantu Koko?


Tolong tolong! Tolongggg.


Aku kempunan nak coklat. Sangat sangat kempunan. Mungkin akibat bayi yang sedang ku kandung ini. Dah hampir 4 bulan usia beliau. Hmm.



Haha vodo. Bile mase pulak aku mengandung ni. Atoyy. Suami pun takde. Boyfriend adelah, tapi hoii, aku masih waras lagi okeh. Mekaseh



Aku tak suke coklat cadbury. Sangat manis. Cepat muak lah. Memanglah murah, tapi entahla, tak syok sangatlah cadbury. Aku suka Beryl's ke Beryls tah cemano lah eja aku tak pedulik. Beryls coklat dia tak manis sangat, and tak pahit sangat. Rasa dia sedang sedang saja. Layan ah. Beryls Camior especially. Dark chocolate dia perhh, menusuk kalbu siak. Soka gila! Sokaaa sangat sangat tawww. Hahaha. Actually kawan aku yang promote. Adek die belikan untuk dia. So, takdelah banyak pun aku rase. Tapi, first impression stays for quite a long time kan? Boleh pakailah rase rase aku ni.

Ferrero Rocher pulak? Tak suke I don't like. Dahlah mahal, bukan sedap sangat pun. Baek beli roka Apollo tu. Aku tak berape minatlah perrero roceh ni. Lucky tau awak mr boyfriend, saye tak suke coklat mahal. Wehehe. Senang ceritalah u oll, I suka dark chocolate. Tak manis sangat. Manis manis pahit gitu. Aiceh, sejak bila tah aku pandai jaga makan tak makan benda manis. Pelik?


Tapi sebenarnya yang aku nak the most, yang aku memang gile gile craving ah, ADELAHH, (jap buat bunyi saspen dulu) jeng jeng jenggggggggg --------


------

----------------------
-------------

----------------------------------------

--------------------------------------------------------

----------------- eh ni tah ape motif aku tekan garis garis ni tah,



ok sambung saspen, jeng jeng jengggggggg


*kejap, nak google gambar*




biar over over sikit effect saspen die. baru orang saspek.



OK TANGGACHII, COKLAT UNNE SIAP!





tadaaaa!

Alahaii kecik cemoet pulak gambar yang aku jumpe ni. Takpelah labuuuu, sesuaila dengan si penulis blog ni kannnn. Hahaha. Cover malu punya pasai. Konon nak saspen sekali gambar semut api je. Eh sukela hati.


Anyway, ade sape sape nak belikan aku Vanhouten Semi Sweet with Almonds ni? Sumpah I hampir meroyan ok nak coklat ni. Baek belikan untuk aku cepat. Sebelum aku bakar mesin basuh blok 6 ni biar semua orang tak dapat basuh baju.



Oh, takde jugak orang nak belikan?



Okeh takpe. MALAM NI JUGAK AKU GI BAKAR. MUHUAAHAHAHA.


Bye.

4 comments:

ayang said...

http://norhalezamuklas.blogspot.com/

shikin said...

haha,nah la.
aku bagi seratus bungkos.
amek kat ump lau ko sanggop.

Kahuna said...

ha seperti yang dijanjikan, nah email kawan aku untuk menatang french ko tuh..

manon.assali@yahoo.fr

ko cakap je ko kawan Anuar, kang die kenal.

~Miss Tipsy~ said...

ila ni mmg sgt la senget. beli la cokelat sindirik. tak malu betol mintak kt org...asyik mengepau je keje nye....wahahahahaha :P