Saturday, October 17, 2009

Say Hello To The New Me


Salam Alaik.

Oh hye. I seriously am like a biskot chipsmore kan. Kejap ada kejap takde. Seriously malas ok nak update blog. Who cares anyway if i din update my blog haha wtv.


Suddenly today i have the feeling nak update pulak. So here i am.
By the way, say hello to the new me! The miss-independant-me. Yeah baby, no kidding. Kan bagus kalau dari dulu lagi aku sekuat ini? I should thank The Almighty for giving me such strength. Alhamdulillah. My days are more meaningful that words could not describe i tell you.


Tibe-tibe je macam skema pulak kan. Haha pape jelah labuuuuu.

Baru-baru ni my classmate macam majoriti addicted kat satu cite ni tau. Kalang a ni mastermind die. Gi sebarkan virus virus kat kengkawan aku. Habeh sume dok ngadap laptop berjam jam ber hari hari nak habiskan semua episod. Alltogether 22 episod. Tanya soalan pun diorang boleh buat dek je tak jawab. Haa gila kau. Annoying habes!

Pastu aku pun tryla jugak nak tengok ape best gile ke cite diorang tengok ni. Ape sangatlah yang menarek perhatian diorang tu bak sini aku nak tengok aku pun nak paham hamende yang buat korang gile sangat. So aku pun tengoklah, mintak makcik pija yang dok sebelah i ni transfer 5 episod dulu. Makcik ni lagi dahsyat tahuu, sampai search youtube tengok trailer, tengok interview para pelakon die and such. Yang makcik yana siap buat wallpaper desktop. Weh, ni dah kes kronik dah ni weh. Ish ish ish (geleng kepala)

Tengok first episod macam, oklah, boleh terimalah cerite ni. Sambunglah tengok second episod. And third. Then fourth. Pastu episod lima. Time episod lima banyak interval sebab dok chatting dengan mr boyfriend and mr bestie. Takpe, still go on jugak watching. Bila dah episod 6, in which i watched them back home sempena cuti deepavali ni, dalam bilik, sorang-sorang, kunci pintu, malam-malam pulak tuh (hoi macam tengok filem tutt. haha) memang feel habis ah. Lapar pun boleh jadi kenyang tahu. Habis satu episod sambung lagi, sambung lagi. Kalau boleh nak teros habeskan.

BAPAKLAH BEST DOW CITE TU. SERIYES BEST AKU TAK TIPU WEHHHH.

Jadi kawan-kawan, yelah, i knowlah u ols nak tau cite ape. Rilekss, aku nak bitaula nehh. Cerite tu tajok die LEGEND OF THE SEEKER. Pelakon hensem-hensem. Even yang jahat pon hensem. Tak tipu weh. Siyes. Yang pompuan jangan cakaplah. Ada rupa, ada body. Seot, buat aku envy nak body macam diorang. Especially belah atas lah. HAHAHA BODO.

Sekarang baru aku paham kenapa. Aku taknaklah blame Kalang dah. Aku nak thank him for the awesome TV show. wohooo thanx kalanggggg

Dah aku malas nak tules bebanyak. Sendiri tengok, dan alami. Cehwah macam ape je.

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!


ps : oh richard cypher. ohhh my hero! ok angau. stop it, aqilah.



No comments: